Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87138
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Удосконалення організації контролю якості продукції на підприємстві
Authors Місечко, О.В.
ORCID
Keywords якість
качество
quality
контроль якості
контроль качества
quality control
організація конртолю якості
организация контроля качества
organization of quality control
менеджмент системи якості
менеджмент системы качества
quality system management
виробниче підприємство
производственное предприятие
manufacturing plant
Type Masters thesis
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87138
Publisher
License Copyright not evaluated
Citation Місечко О. В. Удосконалення організації контролю якості продукції на підприємстві : робота на здобуття кваліфікаційного рівня магістра : спец. 073 – менеджмент / наук. кер. Т. В. Бондар. Суми : Сумський державний університет, 2021. 51 с.
Abstract У роботі розглянуто теоретичні та методичні положення організації контролю якості продукції у системі управління виробничим підприємством, а також основні проблеми і шляхи підвищення якості продукції. Автором проаналізовано організаційно-економічну характеристику та стан контролю якості продукції на одному з базових підприємств концерну «Нікмас» ПАТ «НВАТ ВНДІкомпресормаш». Розроблено та обґрунтовано пропозиції щодо підвищення якості продукції на підприємстві, а також удосконалення організації контролю якості продукції.
В работе рассмотрены теоретические и методические положения организации контроля качества продукции в системе управления производственным предприятием, а также основные проблемы и пути повышения качества продукции. Автором проанализирована организационно-экономическая характеристика и состояние контроля качества продукции на одном из базовых предприятий концерна «Никмас» ПАО «НПАО ВНИИкомпрессормаш». Разработаны и обоснованы предложения по повышению качества продукции на предприятии, а также усовершенствования организации контроля качества продукции.
The theoretical and methodological provisions of the organization of product quality control in the management system of a production enterprise, as well as the main problems and ways to improve product quality have been considered in the thesis. The organizational and economic characteristics and the state of product quality control at one of the basic enterprises of the concern “Nikmas” PJSC “NVAT VNDIkompressormash” have been analyzed by the author. Proposals for improving the quality of products at the enterprise, as well as improving the organization of product quality control have been developed and substantiated.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

China China
1
Finland Finland
7
France France
1
Germany Germany
1058329
Greece Greece
1
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
213
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
2093907
United Kingdom United Kingdom
6433
United States United States
5275557
Unknown Country Unknown Country
22754

Downloads

Finland Finland
1
France France
3216
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
273489
Lithuania Lithuania
1
Slovakia Slovakia
1
Ukraine Ukraine
2093905
United Kingdom United Kingdom
1108
United States United States
5275556
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Misezko_Masters_thesis.pdf 880.75 kB Adobe PDF 7647279

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.