Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88206
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Виробництво бензилового спирту
Authors Шевченко, Є.С.
ORCID
Keywords бензиловий спирт
бензилхлорид
кальцінована сода
реактор сінтезу
Type Masters thesis
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88206
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Шевченко Є. С. Виробництво бензилового спирту : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 161 – хімічні технології та інженерія / наук. кер. О. В. Павленко. Шостка : ШІСумДУ, 2021. 102 с.
Abstract Зроблено техніко-економічний аналіз, описані фізичні та хімічні властивості продукту та процесу. Також описано технологічний процес та основне обладнання. Наведено технологічні розрахунки, необхідні для проектування промислового об'єкта. Наведено аналіз стану автоматизації, зроблений вибір та обґрунтування параметрів контролю. Надано аналіз потенційних небезпек, що виникають у процесі виробництва, описані вимоги до охорони праці та техніки безпеки, а також вимоги підприємства до самого виробництва, зроблений розрахунок освітлення.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ)

Views

China China
1
Côte d’Ivoire Côte d’Ivoire
1
Germany Germany
35
Ireland Ireland
2742
Ukraine Ukraine
823028
United Kingdom United Kingdom
13766
United States United States
823032
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Bulgaria Bulgaria
1515
Canada Canada
1
Egypt Egypt
823030
Estonia Estonia
1
Germany Germany
1
Ireland Ireland
823034
Netherlands Netherlands
1
Poland Poland
263304
Romania Romania
1
Slovakia Slovakia
1
South Africa South Africa
1
Turkey Turkey
1
Ukraine Ukraine
823038
United Kingdom United Kingdom
13764
United States United States
543168

Files

File Size Format Downloads
Shevchenko_mag_rob.pdf 1,69 MB Adobe PDF 3290861

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.