Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88884
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Аналіз системи управління кадрами
Authors Нагієва, Д.І.
ORCID
Keywords методи
методы
methods
управління персоналом
управление персоналом
HR
ресторанний бізнес
ресторанный бизнес
restaurant business
дослідження персоналу
исследование персонала
personnel research
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2022
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88884
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Нагієва Д. І. Аналіз системи управління кадрами : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. Ю. А. Опанасюк. Суми : Сумський державний університет, 2022. 36 с.
Abstract Розглянуто теоретичні основи розробки та функціонування системи управління кадрами у ресторанній справі. Визначено поняття та сутності системи управління кадрами у загальній системі управління ресторанними справами, досліджено основні методи у системі управління кадрами ресторанної справи, вивчено зміст моделей управління персоналом у сфері ресторанного бізнесу. Проведено аналіз організаційно – економічної характеристики закладу ресторанного обслуговування «Макдональдс» та аналіз структури персоналу в мережі ресторанів швидкого харчування «Макдональдс». Визначено основні шляхи удосконалення системи управління кадрами у сфері ресторанного обслуговування.
Рассмотрены теоретические основы разработки и функционирования системы управления кадрами по ресторанному делу. Определены понятия и сущность системы управления кадрами в общей системе управления ресторанными делами, исследованы основные методы в системе управления кадрами ресторанного дела, изучено содержание моделей управления персоналом в сфере ресторанного бизнеса. Проведен анализ организационно – экономической характеристики заведения ресторанного обслуживания Макдональдс и анализ структуры персонала в сети ресторанов быстрого питания Макдональдс. Определены основные пути усовершенствования системы управления кадрами в сфере ресторанного обслуживания.
The theoretical foundations of the development and functioning of the personnel management system in the restaurant business are considered. The concepts and essences of the personnel management system in the general restaurant business management system were determined, the main methods in the personnel management system of the restaurant business were investigated, and the content of personnel management models in the field of restaurant business was studied. An analysis of the organizational and economic characteristics of the restaurant service establishment "McDonald's" and an analysis of the personnel structure in the network of fast food restaurants "McDonald's" were carried out. The main ways of improving the personnel management system in the field of restaurant service have been determined.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Austria Austria
1
Belarus Belarus
1
Czechia Czechia
2034542509
Germany Germany
-1069949643
Ireland Ireland
32506
Netherlands Netherlands
247737
Poland Poland
-225882276
Romania Romania
1
Russia Russia
13812379
Slovenia Slovenia
1
Spain Spain
1
Turkey Turkey
1
Ukraine Ukraine
1995229503
United Kingdom United Kingdom
1057973750
United States United States
1277001919
Unknown Country Unknown Country
166420519

Downloads

Austria Austria
1
Canada Canada
1
Czechia Czechia
2034542510
Finland Finland
1
France France
1437459945
Germany Germany
-1069949642
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1863333734
Poland Poland
1863333733
Romania Romania
1030186
Russia Russia
-225882278
Slovenia Slovenia
10971893
Spain Spain
1
Switzerland Switzerland
1
Ukraine Ukraine
1995229501
United Kingdom United Kingdom
-225882283
United States United States
-218202034
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Nagieva_bac_rob.pdf 380,71 kB Adobe PDF -1123949320

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.