Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89828
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Впровадження квесту як інтерактивного засобу залучення молоді до діяльності Музею історико-краєзнавчих досліджень СумДУ
Authors Падалка, О.М.
ORCID
Keywords інтерактивний квест
интерактивный квест
interactive quest
музей
museum
потреби молоді
нужды молодежи
youth needs
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2022
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89828
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Падалка О. М. Впровадження квесту як інтерактивного засобу залучення молоді до діяльності Музею історико-краєзнавчих досліджень СумДУ : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 028 - менеджмент соціокультурної діяльності / наук. кер. В. В. Опанасюк. Суми : СумДУ, 2022. 48 с.
Abstract Музей – науково-дослідний або науковий навчальний заклад, що займається збиранням, вивченням, збереженням і популяризацією пам’яток історії, матеріальної та духовної культури. Як відомо, музей — це специфічний соціокультурний інститут, який акумулює свої функції на різних рівнях: від охорони історико-культурної спадщини до участі у формуванні історичної пам’яті в сучасному суспільстві. Проте жоден музей не може вважатися повноцінним без відвідувача як основного репіцієнта результатів вищезгаданих місій. Як зазначають дослідники, музейна діяльність передбачає широку взаємодію з громадськістю, а комунікативна функція має особливе значення у взаєминах музею із суспільством. Це призводить до пошуку нових, часто динамічних форм роботи з відвідувачем, спочатку насамперед йому. Окрім традиційної організації музеїв у діалозі з відвідувачами (виставки, освіта, публікації та інші заходи), значна кількість музейних установ шукають нові форми роботи для популяризації музеїв серед громадськості. Серед них, в силу їх широкого розповсюдження, особливу увагу слід зосередити на квесті.
Музей – научно-исследовательское или научное учебное заведение, занимающееся собиранием, изучением, сохранением и популяризацией памятников истории, материальной и духовной культуры. Как известно, музей – это специфический социокультурный институт, аккумулирующий свои функции на разных уровнях: от охраны историко-культурного наследия до участия в формировании исторической памяти в современном обществе. Однако ни один музей не может считаться полноценным без посетителя как основного репициента результатов вышеупомянутых миссий. Как отмечают исследователи, музейная деятельность подразумевает широкое взаимодействие с общественностью, а коммуникативная функция имеет особое значение во взаимоотношениях музея с обществом.
Музей – это научно-исследовательское или научное учебное заведение, занимающееся собиранием, изучением, сохранением и популяризацией памятников истории, материальной и духовной культуры. Как понятно, музей – это специальный социокультурный институт, аккумулирующий свои функции на разных уровнях: от охраны историко-культурного наследия до роли в формировании исторической памяти в современном обществе. Однако ни один музей не считается полноценным без посетителя как основного репициента результатов вышеупомянутых миссий.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ІФСК)

Views

Finland Finland
1
France France
1
Germany Germany
1
Ireland Ireland
159
Netherlands Netherlands
1
Russia Russia
16
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
212948
United Kingdom United Kingdom
30395
United States United States
1278052
Unknown Country Unknown Country
60791

Downloads

France France
1274
Germany Germany
973737
Netherlands Netherlands
1
Poland Poland
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
1278053
United States United States
669417
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Padalka_bak_rob.pdf 906,71 kB Adobe PDF 2922485

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.