Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89852
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Аналіз форм надання послуги з профілактики торгівлі людьми та перспектив їх розвитку в умовах діджиталізації
Authors Зимовець, З.О.
ORCID
Keywords торгівля людьми
торговля людьми
human trafficking
соціальна послуга профілактики
социальная услуга профилактики
social prevention service
діджиталізація
диджитализация
digitalization
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2022
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89852
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Зимовець З. О. Аналіз форм надання послуги з профілактики торгівлі людьми та перспектив їх розвитку в умовах діджиталізації : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 231 - соціальна робота / наук. кер. О. О. Туляков. Суми : СумДУ, 2022. 52 с.
Abstract Торгівля людьми існує з давніх часів і має досить глибоке історичне коріння, яке безпосередньо пов’язане з работоргівлею та рабством. Даний вид злочинної діяльності виник з моменту встановлення товарно – грошових відносин і зберігся до наших днів, поступово набувши нових форм. На сьогоднішній день торгівля людьми є однією з найбільш актуальних проблем сучасності, як для України, так і для всього світу в цілому. Це злочин, який грубо порушує права на свободу, честь і гідність людини. Торгівля людьми розвивається вкрай стрімкими темпами та не визнає державних кордонів. Організація Об’єднаних Націй наголошує на тому, що у 127 країнах продають людей у рабство. Серйозне занепокоєння викликає зростання незаконних дій використання людини в цілях трудової, сексуальної експлуатації, вилучення органів, примусової вагітності. Встановити кількість постраждалих від торгівлі людьми досить складно, оскільки це злочин, який важко відслідкувати, тому що злочинці використовують безліч різних нелегальних схем та методів.
Торговля людьми существует с давних времен и имеет достаточно глубокие исторические корни, непосредственно связанные с работорговлей и рабством. Данный вид преступной деятельности возник с момента установления товарно – денежных отношений и сохранился до наших дней, постепенно приобретя новые формы. На сегодняшний день торговля людьми является одной из наиболее актуальных проблем современности как для Украины, так и для всего мира в целом. Это преступление, грубо нарушающее права на свободу, честь и достоинство человека. Торговля людьми развивается очень быстрыми темпами и не признает государственных границ. Организация Объединенных Наций отмечает, что в 127 странах продают людей в рабство.
Human trafficking has existed since ancient times and has rather deep historical roots directly related to the slave trade and slavery. This type of criminal activity has arisen since the establishment of commodity-money relations and has survived to the present day, gradually acquiring new forms. Today, human trafficking is one of the most urgent problems of our time both for Ukraine and for the whole world as a whole. This is a crime that grossly violates the rights to freedom, honor and dignity of a person. Human trafficking is developing at a very fast pace and does not recognize state borders.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ІФСК)

Views

China China
795257
Côte d’Ivoire Côte d’Ivoire
1
Germany Germany
1
Ireland Ireland
920
Poland Poland
1
Russia Russia
8
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
168409
United Kingdom United Kingdom
59879
United States United States
5061587
Unknown Country Unknown Country
5061580

Downloads

China China
1
Finland Finland
1
France France
59882
Germany Germany
7172
Ireland Ireland
1
Netherlands Netherlands
1
Poland Poland
1
Ukraine Ukraine
5061590
United States United States
168407
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Zymovets_bak_rob.pdf 709,81 kB Adobe PDF 5297057

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.