Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92043
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Система управління технологічної лінії виробництва карамелі
Authors Осадченко, О.О.
ORCID
Keywords система управління
технологічний процес
регулюючий мікропроцесорний контролер
технологічні показники
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92043
Publisher Шосткинський інститут Сумського державного університету
License Copyright not evaluated
Citation Осадченко О. О. Система управління технологічної лінії виробництва карамелі : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. П. С. Пата. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2023. 48 с.
Abstract Робота присвячена розробці систем управління технологічною лінією виробництва карамелі. Автоматизація дозволяє ефективно контролювати та підтримувати технологічні показники протягом всього виробничого процесу, що впливає на якість продукції. Завдячуючи автоматизації, на основних виробничих процесах робота працівників зводиться до налагодження та контролю за приладами системи управління.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ)

Views

Germany Germany
1
Norway Norway
1
Ukraine Ukraine
205
United Kingdom United Kingdom
31
United States United States
251
Unknown Country Unknown Country
268

Downloads

France France
1
Germany Germany
252
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Norway Norway
1
Poland Poland
251
Turkey Turkey
160
Ukraine Ukraine
761
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
272

Files

File Size Format Downloads
Osadchenko_bak_rob.pdf 692 kB Adobe PDF 1701

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.