Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92491
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах: Рекомендувати цей матеріал
Назва Автоматизація процесу виготовлення макаронних виробів
Автори Монахов, М.А.
ORCID
Ключові слова система керування
control system
макаронні вироби
pasta
модернізація виробництв
modernization of production
Вид документа Бакалаврська робота
Спеціальність 151 - Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Дати випуску 2023
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92491
Видавець Сумський державний університет
Ліцензія Copyright не зазначено
Бібліографічний опис Монахов М. А. Автоматизація процесу виготовлення макаронних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. В. А. Толбатов. Суми : Сумський державний університет, 2023. 70 с.
Короткий огляд (реферат) Автоматизація виробництва макаронних виробів є актуальною темою, оскільки дозволяє покращити якість, ефективність та конкурентоспроможність процесу виготовлення макаронних виробів. У роботі розкриваються такі теми, як огляд системи, автоматизація виробництва макаронних виробів, підбір технічних засобів автоматизації, розробка схеми електрично принципової та розробка інтерфейсу оператора.
Розташовується у зібраннях: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Belgium Belgium
1
Ireland Ireland
4189
Singapore Singapore
1275690
United Kingdom United Kingdom
70
United States United States
3351598
Unknown Country Unknown Country
11814870
Україна Україна
1275689

Downloads

France France
1
Germany Germany
795558
Indonesia Indonesia
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
13650
United States United States
475473
Україна Україна
3351596

Files

Файл Розмір Формат Downloads
Monakhov_bak_rob.pdf 3.34 MB Adobe PDF 4636280

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.