Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92491
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Автоматизація процесу виготовлення макаронних виробів
Authors Монахов, М.А.
ORCID
Keywords система керування
control system
макаронні вироби
pasta
модернізація виробництв
modernization of production
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92491
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Монахов М. А. Автоматизація процесу виготовлення макаронних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. В. А. Толбатов. Суми : Сумський державний університет, 2023. 70 с.
Abstract Автоматизація виробництва макаронних виробів є актуальною темою, оскільки дозволяє покращити якість, ефективність та конкурентоспроможність процесу виготовлення макаронних виробів. У роботі розкриваються такі теми, як огляд системи, автоматизація виробництва макаронних виробів, підбір технічних засобів автоматизації, розробка схеми електрично принципової та розробка інтерфейсу оператора.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Ireland Ireland
4189
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
1275689
United Kingdom United Kingdom
70
United States United States
795561
Unknown Country Unknown Country
394

Downloads

France France
1
Germany Germany
795558
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
13650
Ukraine Ukraine
795559
United States United States
475473

Files

File Size Format Downloads
Monakhov_bak_rob.pdf 3,34 MB Adobe PDF 2080242

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.