Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92491
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах:
Tweet
Рекомендувати цей матеріал
Назва | Автоматизація процесу виготовлення макаронних виробів |
Автори |
Монахов, М.А.
|
ORCID | |
Ключові слова |
система керування control system макаронні вироби pasta модернізація виробництв modernization of production |
Вид документа | Бакалаврська робота |
Спеціальність | 151 - Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології |
Дати випуску | 2023 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92491 |
Видавець | Сумський державний університет |
Ліцензія | Copyright не зазначено |
Бібліографічний опис | Монахов М. А. Автоматизація процесу виготовлення макаронних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. В. А. Толбатов. Суми : Сумський державний університет, 2023. 70 с. |
Короткий огляд (реферат) |
Автоматизація виробництва макаронних виробів є актуальною темою, оскільки дозволяє покращити якість, ефективність та конкурентоспроможність процесу виготовлення макаронних виробів.
У роботі розкриваються такі теми, як огляд системи, автоматизація виробництва макаронних виробів, підбір технічних засобів автоматизації, розробка схеми електрично принципової та розробка інтерфейсу оператора. |
Розташовується у зібраннях: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views

1

4189

1275690

70

3351598

11814870

1275689
Downloads

1

795558

1

1

13650

475473

3351596
Files
Файл | Розмір | Формат | Downloads |
---|---|---|---|
Monakhov_bak_rob.pdf | 3.34 MB | Adobe PDF | 4636280 |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.