Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94252
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Організація обліку на підприємстві ресторанного бізнесу
Authors Тригуб, Ю.А.
ORCID
Keywords облік
accounting
цінова політика
pricing policy
фудкост
food cost
Type Masters thesis
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94252
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Тригуб Ю. А. Організація обліку на підприємстві ресторанного бізнесу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістр : спец. 071 - облік і оподаткування / наук. кер. О. В. Мірошниченко. Суми : Сумський державний університет, 2023. 47 с.
Abstract Актуальність теми бухгалтерського обліку в ресторанному господарстві є важливою, так як у цій сфері здійснюють свою господарську діяльність більша частина суб’єктів підприємництва. Мета кваліфікаційної роботи полягає у дослідженні теоретичних засад і розробленні практичних рекомендацій щодо удосконалення особливості організації бухгалтерського обліку на підприємстві ресторанного бізнесу ТОВ «БНПР».
The relevance of the topic of accounting in the restaurant industry is important, since most business entities conduct their economic activities in this area. The purpose of the qualification work is to study the theoretical foundations and develop practical recommendations for improving the peculiarities of the organization of accounting at the restaurant business enterprise "BNPR" LLC.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
17
United States United States
24
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Ukraine Ukraine
18
United States United States
43

Files

File Size Format Downloads
Tryhub_Mag_rob.pdf 1,07 MB Adobe PDF 61

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.