Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94750
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Використання сучасних технологій в управлінні персоналом молочних підприємств
Authors Приходько, В.Г.
ORCID
Keywords управління персоналом
HR
молочні підприємства
dairy enterprises
харчова промисловість
food industry
Type Conference Papers
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94750
Publisher Сумський державний університет
License In Copyright
Citation Приходько В. Г. Використання сучасних технологій в управлінні персоналом молочних підприємств // Управлінські парадигми сталого розвитку та інклюзивного економічного зростання : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 29-30 листопада 2023 р. Суми : Сумський державний університет, 2023. С. 358-362.
Abstract Впровадження сучасних технологій в управлінні персоналом молокозаводу може допомогти оптимізувати виробництво, підвищити ефективність та знизити витрати. Проте цей процес супроводжується численними викликами: від нестачі кваліфікованого персоналу для впровадження та обслуговування технологій до питань щодо збереження конфіденційності даних працівників та забезпечення кібербезпеки.
The introduction of modern technologies in the management of personnel at a dairy can help optimize production, increase efficiency and reduce costs. However, this process is accompanied by numerous challenges: from the lack of qualified personnel to implement and maintain the technology, to the issues of preserving the confidentiality of employee data and ensuring cyber security.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БіЕМ)

Views

Mongolia Mongolia
1
Ukraine Ukraine
52
United States United States
82
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Ukraine Ukraine
53
United States United States
137

Files

File Size Format Downloads
Prykhodko_dairy_enterprises.pdf 348,67 kB Adobe PDF 190

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.