Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96260
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Система управління технологічної лінії виробництва макаронних виробів
Authors Бойко, В.А.
ORCID
Keywords макаронні вироби
технологічний процес
системи управління
програмовані мікропроцесорні контролери,
алгоритми управління
регулювання параметрів
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96260
Publisher Шосткинський інститут Сумського державного університету
License Copyright not evaluated
Citation Бойко В. А. Система управління технологічною лінією виробництва макаронних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. О. О. Андрусенко. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2024. 57 с.
Abstract У даній роботі представлено процес розробки системи управління технологічною лінією з виробництва макаронних виробів. Автоматизація спрощує участь людини в технологічному процесі, забезпечуючи високу адаптивність системи до можливих збурень, які виникають під час експлуатації обладнання. Розроблена система керування дозволяє ефективно управляти великими та потужними агрегатами виробництва, зменшуючи необхідність ручної праці до мінімуму та зосереджуючи зусилля на точному налаштуванні та регулюванні автоматизованих пристроїв контролю.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ)

Views

Ukraine Ukraine
1
United States United States
12
Unknown Country Unknown Country
2

Downloads

Ukraine Ukraine
11
United States United States
10

Files

File Size Format Downloads
Boyko_bak_rob.pdf 2.28 MB Adobe PDF 21

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.