Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96264
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Система управління технологічної лінії виробництва цукрового печива
Authors Іщенко, К.Д.
ORCID
Keywords технологічний процес
система управління
параметр регулювання
автоматизація
параме
мікропроцесорний контролер
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96264
Publisher Шосткинський інститут Сумського державного університету
License Copyright not evaluated
Citation Іщенко К. Д. Система управління технологічної лінії виробництва цукрового печива : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. О. О. Андрусенко. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2024. 59 с.
Abstract В даній роботі описана розробка системи управління технологічною лінією виробництва виробництва цукрового печива. Автоматизація зменшує необхідність втручання людини в технологічний процес і робить його більш стійким до збурень, які можуть виникати під час роботи обладнання. Розробка систем керування цим технологічним процесом забезпечує контроль над великими та потужними агрегатами, зводячи зусилля людини до налаштування і регулювання автоматичних пристроїв контролю та управління.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ)

Views

Ukraine Ukraine
1
United States United States
9
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Ukraine Ukraine
1
United States United States
8

Files

File Size Format Downloads
Ischenko_bak_rob.pdf 1,64 MB Adobe PDF 9

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.