Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99874
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Облік і контроль продуктів харчування у бюджетній установі
Authors Андрієнко, С.С.
ORCID
Keywords продукти харчування
oблік та списання продуктів харчування
методичні аспекти організації контролю продуктів харчування
інвентаризація запасів продуктів харчування
контроль витрат і ефективність використання ресурсів
мeтoди нapaxувaння aмopтизaції
aудит ocнoвниx засобів
Type Bachelous Paper
Speciality 071 - Облік і оподаткування
Date of Issue 2025
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99874
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Андрієнко C. C. Облік і контроль продуктів харчування у бюджетній установі : робота на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавра : спец. 071 - облік і оподаткування / наук. кер. Г. П. Філатова. Суми : Сумський державний університет, 2025. 46 с.
Abstract У сучасних умовах функціонування бюджетних установ питання раціонального використання бюджетних коштів, ефективного обліку та належного контролю за матеріальними ресурсами, зокрема продуктами харчування, набувають особливої ваги. Це пов’язано не лише з необхідністю дотримання фінансової дисципліни, а й із зростаючими вимогами суспільства до прозорості та відповідальності у сфері державного управління. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження організації обліку та системи контролю наявності та руху продуктів харчування в бюджетній установі, виявлення особливостей, недоліків і потенційних напрямів покращення, з урахуванням сучасних викликів, пов’язаних із воєнним станом.
In modern conditions of functioning of budgetary institutions, the issues of rational use of budget funds, effective accounting and proper control over material resources, in particular food products, are gaining particular importance. This is due not only to the need to maintain financial discipline, but also to society's growing demands for transparency and accountability in public administration. The purpose of the qualification work is to study the organization of accounting and the system for controlling the availability and movement of food products in a budgetary institution, to identify features, shortcomings, and potential areas for improvement, taking into account modern challenges associated with martial law.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Downloads

Files

File Size Format Downloads
Andriienko_bac_rob.pdf 547.97 kB Adobe PDF 0

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.