Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99874
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Облік і контроль продуктів харчування у бюджетній установі |
Authors |
Андрієнко, С.С.
|
ORCID | |
Keywords |
продукти харчування oблік та списання продуктів харчування методичні аспекти організації контролю продуктів харчування інвентаризація запасів продуктів харчування контроль витрат і ефективність використання ресурсів мeтoди нapaxувaння aмopтизaції aудит ocнoвниx засобів |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 071 - Облік і оподаткування |
Date of Issue | 2025 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99874 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Андрієнко C. C. Облік і контроль продуктів харчування у бюджетній установі : робота на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавра : спец. 071 - облік і оподаткування / наук. кер. Г. П. Філатова. Суми : Сумський державний університет, 2025. 46 с. |
Abstract |
У сучасних умовах функціонування бюджетних установ питання раціонального використання бюджетних коштів, ефективного обліку та належного контролю за матеріальними ресурсами, зокрема продуктами харчування, набувають особливої ваги. Це пов’язано не лише з необхідністю дотримання фінансової дисципліни, а й із зростаючими вимогами суспільства до прозорості та відповідальності у сфері державного управління. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження організації обліку та системи контролю наявності та руху продуктів харчування в бюджетній установі, виявлення особливостей, недоліків і потенційних напрямів покращення, з урахуванням сучасних викликів, пов’язаних із воєнним станом. In modern conditions of functioning of budgetary institutions, the issues of rational use of budget funds, effective accounting and proper control over material resources, in particular food products, are gaining particular importance. This is due not only to the need to maintain financial discipline, but also to society's growing demands for transparency and accountability in public administration. The purpose of the qualification work is to study the organization of accounting and the system for controlling the availability and movement of food products in a budgetary institution, to identify features, shortcomings, and potential areas for improvement, taking into account modern challenges associated with martial law. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Andriienko_bac_rob.pdf | 547.97 kB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.