Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99896
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методика складання балансу та аналіз фінансового стану підприємства |
Authors |
Суховій, В.В.
|
ORCID | |
Keywords |
фінансовий стан бухгалтерський баланс аналіз фінансові показники АТ «Сумигаз» операційна діяльність фінансове планування |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 071 - Облік і оподаткування |
Date of Issue | 2025 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99896 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Суховій В. В. Методика складання балансу та аналіз фінансового стану підприємства : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 071 - облік і оподаткування / наук. кер. А. В. Височина. Суми : Сумський державний університет, 2025. 68 с. |
Abstract |
Аналіз фінансового стану є невід'ємною частиною фінансового аналізу результатів господарської діяльності організації. Основною метою даного аналізу є своєчасне усунення недоліків у фінансовій діяльності організації та пошук резервів для покращення фінансових результатів. Мета роботи – дослідити теоретичні та практичні аспекти аналізу фінансового стану підприємства. Financial condition analysis is an integral part of the financial analysis of the results of the organization's economic activities. The main goal of this analysis is to timely eliminate shortcomings in the organization's financial activities and find reserves to improve financial results. The purpose of the work is to investigate the theoretical and practical aspects of analyzing the financial condition of an enterprise. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Sukhovii_bac_rob.pdf | 918.85 kB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.