Просмотр по ключевому слову харчові продукти


Показаны результаты 1 - 11 из 11
Год выпуска Название Автор(ы) Тип Просмотров Загружено
2024 Mapping the Trend of Digital Transformation in Omni-Channel Retailing: A Bibliometric Analysis Hasbullah, N.N.; Kiflee, A.K.R.; Anwar, S.; Ramachandran, K.K. Article 6551 11665
2022 Marketing Audit in Efficiency of Marketing in the Food Industry Guliyev, F.V. Article 172468 578986
2015 Використання модифікованих крохмалей у сучасних харчових продуктах Денисенко, А.П. Conference Papers 4768743 9537502
2018 Конденсатор для установки сублімаційного сушіння продуктів Євтушенко, С.О. Bachelous Paper 25 9
2018 Метод Фірордта та метод першої похідної при визначенні вмісту бінарних сумішей барвників Е124 та Е110 Пльонсак, П.П.; Сидорова, Л.П. Conference Papers 50126311 100252644
2020 Особливості реформування Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Соловйов, В.В. Masters thesis 17984076 35968366
2017 Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я Kasianchuk, Viktoriia Viktorivna; Курганська, Вікторія Олександрівна; Курганская, Виктория Александровна; Kurhanska, Viktoriia Oleksandrivna; Oleshko, Oleksandr Mykolaiovych Schoolbook -1338010846 252627614
2014 Специфіка вітчизняного ринку продуктів швидкого приготування Попова, Л.О.; Мітяєва, Т.Л. Conference Papers 531532 661324
2005 Спосіб отримання гранульованих харчових продуктів Kononenko, Mykola Petrovych; Vakal, Serhii Vasylovych; Osipov, Valerii Anatoliiovych; Pokotylo, Volodymyr Mykolaiovych; Холін, Борис Георгійович Patent 1023107210 1023190893
2017 Удосконалення нормативної документації на комбіновані матеріали для пакування харчових продуктів Кузьменко, А.В.; Denysenko, Yuliia Oleksandrivna Conference Papers 189004 189014
2018 Цвілеві гриби як показник натуральності продуктів харчування Малишок, І.О.; Фролова, Ю.М. Conference Papers 292698 969976